رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اجرای کوئری در لاراول
#1
سلام
من یه کوئری دارم به صورت زیر :
کد:
SELECT s.iID, s.oPicture, s.sName, s.dSellPrice, s.sWebName, s.dWebSellPrice, fs.iStuffID , SUM(fs.dCount)
                  FROM factorstuffs fs, stuffs s
                  WHERE fs.iType=0 AND fs.iStuffID=s.iID AND s.oPicture IS NOT NULL
                  AND s.iStatus=0 AND s.bShowInWeb=1 GROUP BY fs.iStuffID
                  ORDER BY SUM(fs.dCount) DESC LIMIT 8


من از DB:Confusedelect استفاده کردم برای اجرا؟؟؟
آیا به این صورت درسته؟؟؟
یا اگه روش دیگه ای هست بگید
ممنون میشم راهنمایی کنید
پاسخ
#2
این هم یک روش از 3 تا روش کوئری زدن هست میتونید از کوئری بیلدر یا eloquent هم استفاده کنید. فقط تو این روش که کوئری raw میزنید توجه داشته باشید مقادیر رو مستقیم بهش ندین بلکه bind کنید تا مشکل SQL Injection نداشته باشید مثل این مثال:
کد پی‌اچ‌پی:
$results DB::select('select * from users where id = :id', ['id' => 1]); 
پاسخ
 


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  ساخت هاست مجازی برای اجرای خودکار روی پورت ۸۰ larch 0 7 12-07-2016, 04:36 AM
آخرین ارسال: larch
  کند بودن بیش از حد اجرای لاراول feri 0 36 10-19-2016, 05:09 PM
آخرین ارسال: feri
  اشکال در اجرای لاراول محمد 1 86 10-13-2016, 08:14 AM
آخرین ارسال: hamo
  خطای اجرای لاراول son89 0 67 09-17-2016, 03:01 PM
آخرین ارسال: son89
  مشکل در کوئری ziba 0 70 05-27-2016, 04:55 AM
آخرین ارسال: ziba
  اجرای یک Relation در هنگام لود Relation دیگر usef.enayati@yahoo.com 3 140 03-11-2016, 06:50 AM
آخرین ارسال: Bvk.Programmer

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان

درباره انجمن فریم ورک لاراول

انجمن لاراولیستا به عشق توسعه دهنده ها و علاقمندان به این فریم ورک محبوب ایجاد شده و امیدواریم با نظرات خوبتون ما رو در بهبود کار یاری کنید. در ضمن خیلی هم خوشحال میشیم شما هم در توسعه این انجمن سهمی داشته باشید.