رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مشکل در save() کردن با tinker
#1
درود بر دوستان عزیز ، بنده یه مشکلی داشتم تو بخش tinker هنگامی که میخوام اطلاعات رو save() کنم این ارور رو دریافت میکنم :

کد:
Illuminate\Database\QueryException with message 'SQLSTATE[42S02]: Base table or view not found: 1146 Table 'blogs.posts'
doesn't exist (SQL: insert into `posts` (`title`, `content`, `category_id`, `image`, `updated_at`, `created_at`) values
(test, content test, 100, images/test.jpg, 2015-11-27 17:29:33, 2015-11-27 17:29:33))'

اینم migration ام :

کد پی‌اچ‌پی:
<?php

use Illuminate\Database\Schema\Blueprint;
use 
Illuminate\Database\Migrations\Migration;

class 
CreatePostTable extends Migration
{
    
/**
     * Run the migrations.
     *
     * @return void
     */
    
public function up()
    {
        
Schema::create('post', function (Blueprint $table) {
            
$table->increments('id');
            
$table->string('title');
            
$table->longText('content');
            
$table->string('tags');
            
$table->integer('category_id');
            
$table->string('image');
            
$table->timestamps();
        });
    }

    
/**
     * Reverse the migrations.
     *
     * @return void
     */
    
public function down()
    {
         
Schema::drop('post');
    }



ممنون میشم از عزیزان که بنده رو راهنمایی کنند .
کد آن است که خود ببوید نه آن که برنامه نویس بگوید  Cool
پاسخ
#2
داره میگه جدول posts تو دیتابیس blogs وجود نداره بررسی کنید اطلاعات دیتابیس رو درست کانفیگ کردین
پاسخ
#3
(11-27-2015, 06:57 PM)hamo نوشته:  داره میگه جدول posts تو دیتابیس blogs وجود نداره بررسی کنید اطلاعات دیتابیس رو درست کانفیگ کردین

چک کردم مشکلی نبود از این بابت ولی جالبه برام posts رو چه جوری اضافه کرده و داره تاثثیر میزاره
کد آن است که خود ببوید نه آن که برنامه نویس بگوید  Cool
پاسخ
#4
(11-27-2015, 07:14 PM)Bvk.Programmer نوشته:  
(11-27-2015, 06:57 PM)hamo نوشته:  داره میگه جدول posts تو دیتابیس blogs وجود نداره بررسی کنید اطلاعات دیتابیس رو درست کانفیگ کردین

چک کردم مشکلی نبود از این بابت ولی جالبه برام posts رو چه جوری اضافه کرده و داره تاثثیر میزاره

به خاطری اینه که شما نوشتید :
کد:
Schema::create('post')
و انتظار دارید جدول posts درست بشه؟؟؟؟
تغییر بدید به :
کد:
Schema::create('posts')
پاسخ
#5
(11-29-2015, 10:42 AM)vahid1324 نوشته:  
(11-27-2015, 07:14 PM)Bvk.Programmer نوشته:  
(11-27-2015, 06:57 PM)hamo نوشته:  داره میگه جدول posts تو دیتابیس blogs وجود نداره بررسی کنید اطلاعات دیتابیس رو درست کانفیگ کردین

چک کردم مشکلی نبود از این بابت ولی جالبه برام posts رو چه جوری اضافه کرده و داره تاثثیر میزاره

به خاطری اینه که شما نوشتید :

کد:
Schema::create('post')
و انتظار دارید جدول posts درست بشه؟؟؟؟
تغییر بدید به :

کد:
Schema::create('posts')

بله درسته حق با شما بود یک بی دقتی کوچیک باعث این مشکل شده بود .
کد آن است که خود ببوید نه آن که برنامه نویس بگوید  Cool
پاسخ
 


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Sad مشکل در ایجاد وبلاگ در لاراول 5.4 itroz 0 38 07-05-2017, 05:03 PM
آخرین ارسال: itroz
  مشکل در ajax زهرا 1 19 06-14-2017, 12:10 PM
آخرین ارسال: زهرا
  لود کردن hrlper , database در کلاس ها mohsenshahab 0 27 05-18-2017, 03:35 PM
آخرین ارسال: mohsenshahab
  مشکل با auth Mr.AMiR 1 41 05-03-2017, 11:00 AM
آخرین ارسال: Mr.AMiR
  مشکل در استفاده از Session Mr.AMiR 2 33 05-02-2017, 01:45 PM
آخرین ارسال: Mr.AMiR
  مشکل در نمایش و ویرایش موضوعات یک پست ErfanCoder 1 59 02-18-2017, 08:42 AM
آخرین ارسال: abi128
  مشکل در ارسال داده به پایگاه داده 111r11v11n 2 136 10-31-2016, 05:23 AM
آخرین ارسال: LavarelUser
  مشکل در اسکریپت ها در gulpfile opsource 0 64 10-16-2016, 10:05 AM
آخرین ارسال: opsource
  مشکل در راه اندازی لاراول hadi2016 2 137 09-21-2016, 11:00 AM
آخرین ارسال: hadi2016
  مشکل با Route sharifonline 6 214 09-17-2016, 04:40 PM
آخرین ارسال: sharifonline

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان

درباره انجمن فریم ورک لاراول

انجمن لاراولیستا به عشق توسعه دهنده ها و علاقمندان به این فریم ورک محبوب ایجاد شده و امیدواریم با نظرات خوبتون ما رو در بهبود کار یاری کنید. در ضمن خیلی هم خوشحال میشیم شما هم در توسعه این انجمن سهمی داشته باشید.